kamer notterVELD

Zeer ruime kamer speciaal geschikt voor minder validen.

De kamer

Deze tweepersoons kamer is speciaal gemaakt voor minder valide personen. Het bad is laag en er bevindt zich een zitje in de douche. In de badkamer en toilet zijn wandbeugels gemaakt voor meer veiligheid. Door de ruime opzet en extra aanpassingen is deze kamer is rolstoelvriendelijk.


Ontbijt

U kunt zich laten verwennen met een echt luxe boerenontbijt met verse eieren van de boerderij. Wanneer u wilt kunt u ook verse melk drinken van onze eigen koeien.​
​​

Extra voorzieningen

Op de eerste verdieping bevindt zich een recreatiezaaltje waar de mogelijkheid is om te koken. Ook kunt u gebruik maken van de wasmachine en een vriezer. 

Huisdieren zijn niet toegestaan. Het is wel mogelijk om uw paard mee te nemen. Op ons erf hebben wij een paardenstal staan die ruimte biedt voor twee paarden.

U kunt ontspannen in het zitje buiten bij de koeienstal, waar u ook gebruik kunt maken van de barbecue. Ook is er een gezellige zitplek waar u zicht heeft op de schapen en de kippen in het schapenweitje.​​

Wanneer u met de trein komt kunnen wij u ophalen van het station in Wierden, Nijverdal of Rijssen tegen een kleine vergoeding van €5,00 per rit. ​

Heeft u speciale dieet wensen? In overleg zorgen wij er voor dat u onbezorgd kunt genieten van uw ontbijt!

Kosten NOTTERVELD

Deze tweepersoonskamer geschikt voor minder validen kost €85,00 per nacht inclusief ontbijt, op basis van twee personen.  

(alle genoemde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting)

foto’s NOTTERVELD

Notterveld: Tweepersoons kamer in ons bed & breakfast is geschikt voor mindervaliden, incl. badkamer met douche, bad en toilet.


​DEZE KAMER BOEKEN